Απάντηση Οσετκόφσκι σε Τόσκανο Άντερσον: «Οι απόψεις είναι σαν τις κ@@@ες, όλοι έχουν από μία» (vid)

Απάντηση Οσετκόφσκι σε Τόσκανο Άντερσον: «Οι απόψεις είναι σαν τις κ@@@ες, όλοι έχουν από μία» (vid)

Οσετκόφσκι

bet365

Η Μάλαγα είναι η μεγάλη θριαμβεύτρια του Διηπειρωτικού κυπέλλου, επικρατώντας της επίλεκτης ομάδας της G League, με τον Ντίλαν Οσετκόφσκι να μην χάνει την ευκαιρία να σχολιάσει τις ασεβείς δηλώσεις του Τοσκάνο Άντερσον.

Η Μάλαγα εδώ και λίγες ώρες είναι η κάτοχος του Διηπειρωτικού κυπέλλου, μετά τη νίκη της στον τελικό επί της επίλεκτης ομάδας της G League, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο...παρασκήνιο. Ο παίκτης της G League United, Χουάν Τόσκανο Άντερσον, προέβη σε προσβλητικές δηλώσεις για την Euroleague, αλλά και για το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται η Μάλαγα, την ACB, με τον ηγέτη των Ισπανών να απαντάει σε ανάλογο ύφος.

Ο πρωταγωνιστής της Μάλαγα, Ντίλαν Οσετκόφσκι, στη συνέντευξη τύπου μετά την κατάκτηση του τροπαίου ερωτήθηκε για την τοποθέτηση του Άντερσον με τον ίδιο να απαντά χαρακτηριστικά: «Οι απόψεις είναι σαν τις κ@@@ες, όλοι έχουν από μια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα