Επανεκλογή Λιόλιου: Το ΔΣ της νέας ΕΟΚ, πρωτιά Ντικούδη

Newsroom
Δήμος Ντικούδης

bet365

Δείτε αναλυτικά όλα τα ονόματα που απαρτίζουν το ΔΣ της νέας ΕΟΚ.

O Bαγγέλης Λιόλιος επανεκλέχθηκε πρόεδρος της ΕΟΚ, αφού επικράτησε εύκολα έναντι του συνδυασμού του Παναγιώτη Φασούλα με χαωτική διαφορά 77%-23%. Η ΕΟΚ έκανε γνωστά και όλα τα ονόματα που απαρτίζουν το νέο ΔΣ της ΕΟΚ. Ο Δήμος Ντικούδης ήταν ο σύμβουλος που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους , αφού είχε 435.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΕΟΚ

Με τη συμμετοχή 774 σωματείων έγιναν σήμερα οι αρχαιρεσίες στην ΕΟΚ, με τον Βαγγέλη Λιόλιο να είναι ο νικητής και να ανανεώνει τη θητεία του στον προεδρικό θώκο για τα τέσσερα επόμενα χρόνια.

Εκλέγονται, εκτός από τον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο, σύμβουλοι οι Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Ηλιόπουλος, Τάσος Δελημπαλταδάκης, Βασίλης Ντάκουρης, Λάμπρος Τάκης, Αγγελος Παπανικολάου, Κωστής Ζομπανάκης, Γιάννης Τσουμής, Δημήτρης Ευαγγέλου, Μπάμπης Μαρκάκης, Χρήστος Βασιλειάδης και Γιάννης Μπουρούσης και οι πέντε γυναίκες, Αννυ Κωνσταντινίδου, Τριανταφυλλιά Δασκαλάκη, Ελισάβετ Φάσουρα – Χατζηαγγελή, Αναστασία Μπούρκα και Νικολίτσα Κωστοπούλου.

΄λ

ο

ρτ

μν

ξη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα