Μπογκντάνοβιτς: «Νομίζω ότι ο Πέσιτς θα παραμείνει προπονητής της Σερβίας»!

Μπογκντάνοβιτς: «Νομίζω ότι ο Πέσιτς θα παραμείνει προπονητής της Σερβίας»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
.

bet365

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έκλεισε τον κύκλο του στον πάγκο της Εθνικής Σερβίας όμως ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο πολύπειρος κόουτς θα παραμείνει στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή!

Ο μικρός τελικός των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία ήταν το τελευταίο ματς του Σβέτισλαβ Πέσιτς στην άκρη του πάγκου της Σερβίας, οδηγώντας τους «Αετούς» στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

O 75χρονος legend του σερβικού μπάσκετ αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία και η διάδοχη κατάσταση στην ηγεσία της ομοσπονδίας καλείται να βρει τον διάδοχό του.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς πιστεύει ότι ο Πέσιτς θα παραμείνει στη θέση του!

Μιλώντας στην εκπομπή «Oko» του τηλεοπτικού δικτύου RTS, ο Σέρβος NBAer ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όλοι στην ομάδα το έχουμε σχολιάσει. Όλοι αντιδράσαμε με τον ίδιο τρόπο. Είπαμε: "Δεν τον πιστεύω! Δεν πιστεύω ότι θα φύγει"! Νομίζω ότι ο κόουτς Πέσιτς θα παραμείνει, γνωρίζοντάς τον και γνωρίζοντας πόσο χρόνο επενδύσαμε για να φτιάξουμε αυτή την κατάσταση στην Εθνική. Μαζί του φτιάξαμε νοοτροπία νικητή που είναι πολύ δύσκολο να "χτιστεί". Θα του ασκήσουμε πίεση για να μείνει»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα