Ξανθόπουλος: «Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο, για να τιμήσει το Νίκο και τον Σύλλογο»

Ξανθόπουλος: «Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο, για να τιμήσει το Νίκο και τον Σύλλογο»

Newsroom
Ο Ξανθόπουλος

bet365

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος με δηλώσεις του απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους του Περιστερίου, με αφορμή το 5ο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», να έρθουν στο γήπεδο για να τιμήσουν τόσο την μνήμη του Νίκου Φάσουρα όσο να δει και από κοντά την ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη.

Το Περιστέρι διοργανώνει το 5ο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» στην μνήμη του σπουδαίου αθλητή του συλλόγου, το προσεχές τριήμερο (20-22). Εκτός του Περιστερίου, η ΑΕΚ και ο Πανιώνιος θα λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο τουρνουά, «ζεσταίνοντας» τις... μηχανές τους ενόψει της επικείμενης σεζόν.

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο Βασίλης Ξανθόπουλος, μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας, ζήτησε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να τιμήσει τόσο τον Νίκο Φάσουρα όσο και την ίδια την ομάδα με την παρουσία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ξανθόπουλου

«Είναι πολύ σημαντικό που για άλλη μια χρονιά διοργανώνεται αυτό το τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Φάσουρα. Ελπίζουμε να έρθει ο κόσμος να τον τιμήσει με την παρουσία του και να τιμήσει και την ομάδα»

«Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι για το τουρνουά, παίζουμε δυο δυνατά φιλικά ένα με τον Πανιώνιο και ένα με την ΑΕΚ. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και αυτό κοιτάμε. Γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα, με καινούργιο προπονητικό τιμ και έχουμε ως στόχο να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στην αρχή της σεζόν και στις επίσημες υποχρεώσεις μας. Γι’ αυτό τον λόγο περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια μας»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα