Παναθηναϊκός: Αρχή στα φιλικά στην Τουρκία κόντρα στη Γαλατάσαραϊ

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Κέντρικ Ναν

bet365

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Τουρκία τη Γαλατάσαραϊ (Τρίτη, 24/9 στις 20:00), στο προτελευταίο φιλικό των «πρασίνων» πριν από το Σούπερ Καπ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται πλέον μόλις 2 αγώνες μακριά από την έναρξη των επίσημων αναμετρήσεων για τη σεζόν του 2024-25. Το «τριφύλλι» ταξίδεψε στην Τουρκία όπου και θα αντιμετωπίσει απόψε, Τρίτη (24/9) στις 20:00, τη Γαλατάσαραϊ (το ματς θα μεταδοθεί από το κανάλι της τούρκικης ομάδας στο YouTube).

Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του 3 παίκτες. Πιο συγκεκριμένα, στην Αθήνα παρέμειναν οι Κώστας Σλούκας, Κώστας Αντετοκούνμπο και Λορέντζο Μπράουν καθώς αντιμετωπίζουν θέματα τραυματισμών.

Οι «πράσινοι» θα παραμείνουν στη γειτονική χώρα και μετά το φιλικό αφού ακολουθεί στις 25 Σεπτεμβρίου εκείνο με την Αναντολού Εφές, αναμέτρηση οι οποία θα «κλείσει» τα φιλικά του Παναθηναϊκού πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στη Ρόδο για το Σούπερ Καπ.

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα