Σερβία: «Ο Νεμπόισα Τσόβιτς θα είναι ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας»

Σερβία: «Ο Νεμπόισα Τσόβιτς θα είναι ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας»

Newsroom
covic

bet365

Όπως μεταφέρει η Meridian Sports, ο Νεμπόισα Τσόβιτς θα είναι ο νέος πρόεδρος της σέρβικης ομοσπονδίας μπάσκετ.

Σύμφωνα με τη Meridian Sport, ο Νεμπόισα Τσόβιτς θα είναι ο νέος πρόεδρος της σέρβικης ομοσπονδίας μπασκετ καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει την πλειοψηφία των εκπροσώπων που χρειαζόταν υπέρ του. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, 30 από τους 33 που εκπροσώπους τον υποστήριξαν, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο στην εκλογική διαδικασία τυπικό χαρακτήρα.

Υπενθυμίζουμε ότι στα μέσα Αυγούστου, ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από τα καθήκοντά του ως πρόεδρος, με τον ίδιο να θέλει να το κάνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα πριν από τις εκλογές, ώστε να υπάρχει στη συνέχεια αρκετός χρόνος στην επιλογή προπονητή από τον νέο πρόεδρο.

Ο Τσόβιτς στο παρελθόν είχε αναλάβει ξανά αντίστοιχη θέση, όταν και από το 1995 μέχρι το 1996 διετέλεσε πρόεδρος στην ομοσπονδία της Γιουγκοσλαβίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα