ΠΑΣ Γιάννινα: Αποθέωση για τους φίλους του από τη Σάσαρι, τραγούδησαν μαζί με τους Ιταλούς

Δημήτρης Οικονόμου
ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα έκλεψαν την παράσταση στη Σαρδηνία, όπου και τραγούδησαν μαζί με τους φίλους και την ομάδα της Σάσαρι.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΣ Γιάννινα έλαβε τέλος, μετά και τη δεύτερη ήττα στη Σαρδηνία από τη Σάσαρι. Οι Ιταλίδες άλλωστε ήταν ανώτερες και το απέδειξαν στο παρκέ, αλλά αυτό που έμεινε τελικά ήταν η εικόνα μετά το φινάλε του Game 2.

Εκεί όπου οι περίπου 60 φίλοι του ΠΑΣ που ταξίδεψαν στη Σαρδηνία, ενώθηκαν με τις παίκτριες της ομάδας τους αλλά και με τους Ιταλούς που βρέθηκαν στις κερκίδες. Δίνοντας όλοι μαζί, ακόμα και οι παίκτριες της Σάσαρι, τον ρυθμό αποθεώνοντας τις πρωταγωνίστριες.

Με τη Σάσαρι να στέλνει το δικό της μήνυμα στον λογαριασμό της στο instagram.

«Στο τέλος του αγώνα οι παίκτριες της ελληνικής ομάδας ενώθηκαν με τους 60 φιλάθλους που τραγουδούσαν για 40 λεπτά ασταμάτητα, παίρνοντας ένα πλοίο και δύο αεροπλάνα σε ένα ταξίδι για έναν αγώνα που έληξε 95-50.

 

Όλες οι γυναίκες και το κοινό του Σάσαρι ενώθηκαν σε ένα κοινό τραγούδι, ένα πραγματικό θέαμα του αθλητισμού που μετέτρεψε μια επιτυχία σε μια φανταστική βραδιά

Δύναμη ΠΑΣ Γιάννινα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα