50… 50 για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό με φόντο την πρώτη κούπα!

Newsroom
Παναθηναικος-Ολυμπιακός
Ώρα για δράση! Το ελληνικό μπάσκετ… ανάβει τις μηχανές με το Σούπερ Καπ στη Ρόδο!

Η σεζόν ξεκινά με μία διοργάνωση που παραδοσιακά αντιμετωπίζεται λίγο πιο… χαλαρά από τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ, όμως, όπως και να το κάνουμε, στη Ρόδο θα κριθεί η πρώτη κούπα της χρονιάς.

Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για το Super Cup!

Έχοντας φόρα από την προηγούμενη σεζόν, ο Παναθηναϊκός ξεκινά ως φαβορί για να κυριαρχήσει εντός κι εκτός συνόρων. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βίωσε μία χρονιά – όνειρο με την κατάκτηση της Euroleague και την κούπα του πρωταθλητή στη Basket League, ενώ το καλοκαίρι ενισχύθηκε πολύ με την απόκτηση των Λορένζο Μπράουν, Τσέντι Οσμάν και Ομέρ Γιουρτσέβεν. Οι πρωταθλητές Ευρώπης, που θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία Κώστα Αντετοκούνμπο και έχουν ως αμφίβολους τους Κώστα Σλούκα, Λορένζο Μπράουν, θα αντιμετωπίσουν τον Άρη στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ με το στόχο την πρόκριση στο μεγάλο τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου που προσφέρεται με 50 απόδοση από τη Novibet!

Μοναδική προσφορά* για τη κατάκτηση του Super Cup από τον Παναθηναϊκό

Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός αρχίζει τη χρονιά έχοντας αφήσει πίσω του όσα έγιναν πριν λίγους μήνες και με τεράστιες βλέψεις για την επιστροφή στην κορυφή. Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» προχώρησε σε μεγάλη επένδυση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ο Ολυμπιακός έκανε θόρυβο με την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ και το σπουδαίο deal με τον Εβάν Φουρνιέ. Επιπρόσθετα, η περιφέρεια γέμισε με τον Λούκα Βιλντόσα και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς και με τον Κίναν Έβανς, ο οποίος πάντως θα είναι στα «πιτς» στο πρώτο κομμάτι της σεζόν λόγω τραυματισμού. Έτσι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα διαχειριστεί το πιο «πλούσιο» και γεμάτο ρόστερ στην Euroleague, όμως ενόψει Σούπερ Καπ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουσταφά Φαλ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Σακ ΜακΚίσικ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Περιστέρι στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ και θέλει να επαναλάβει την περσινή του πορεία στον θεσμό. To να ανοίξουν την χρονιά με τίτλο οι ερυθρόλευκοι προσφέρεται με 50 απόδοση από τη Novibet!

Μοναδική προσφορά* για τη κατάκτηση του Super Cup από τον Ολυμπιακό

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοίχημα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα