Μεγάλη μάχη για το πρώτο τίτλο της χρονιάς με σούπερ 50άρη!

Newsroom
Σούπερ Καπ προσφορά
Ώρα τίτλου, ώρα Σούπερ Καπ στη Ρόδο με τους «αιώνιους» να θέλουν ποδαρικό με κούπα στη νέα σεζόν στον τελικό του θεσμού (20:30).

Η μπασκετική σεζόν μόλις άρχισε με το... ορεκτικό του Σούπερ Καπ και Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να διεκδικούν στη Ρόδο τον τίτλο που στα... χαρτιά είναι ο λιγότερο σημαντικός εξ αυτών που διεκδικούν, αλλά να έχει τη δική του σπουδαιότητα και γόητρο λόγω της μονομαχίας τους.

Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για το Super Cup!

Οι δύο «μεγάλοι» του ελληνικού μπάσκετ ασφαλώς είναι ανέτοιμοι ακόμα, αλλά θα τα δώσουν όλα για να κάνουν ποδαρικό με τίτλο στην πρώτη εκ των πολλών φετινών αναμετρήσεών τους.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Άρη (81-68) με τη διαφορά να ξεπερνά και το +20 χάρη στο γνωστό οίστρο του Ναν (16 πόντοι) και την εξαιρετικά πολύτιμη βοήθεια που πρόσφεραν ερχόμενοι από τον πάγκο οι Γιούρτσεβεν (8 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και Καλαϊτζάκης (11).

Μοναδική προσφορά* για τη κατάκτηση του Super Cup από τον Παναθηναϊκό

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα από την πλευρά της νίκησε σαφώς πιο δύσκολα το Περιστέρι (79-74) καθώς στο τρίτο δεκάλεπτο βρέθηκε ακόμα και στο -8 και χρειάστηκε λύσεις στο τέλος που βρήκε από τον συνήθη ύποπτο Βεζένκοφ (20) και τον Πετρούσεφ (18 πόντοι, 9 ριμπάουντ).

Μοναδική προσφορά* για τη κατάκτηση του Super Cup από τον Ολυμπιακό

Πλέον το ραντεβού είναι στον τελικό, με τον Παναθηναϊκό να θέλει τον δεύτερο τίτλο στον θεσμό και πρώτο μετά το 2021 και τον Ολυμπιακό αντίστοιχα να πάρει τον τρίτο σερί και μάλιστα έχοντας νικήσει το «τριφύλλι» στους δύο προηγούμενους (67-52, 75-51).

Τόσο οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, όσο και οι κυπελλούχοι Ελλάδας παρά την περίσσια ποιότητα και λύσεις απέχουν ακόμα από την ιδανική κατάσταση και αυτοματισμούς καθώς η σεζόν μόλις άρχισε και αυτό αναμένεται να επηρεάσει το σκορ που δεν αναμένεται να πάει ψηλά. Οι Under 154.5 πόντοι είναι σε απόδοση 1.89

Από εκεί και πέρα οι αποστάσεις αναμένονται μικρές και στο τέλος μπορεί όλα να κριθούν στο σουτ και στη λεπτομέρεια. Γι’ αυτό και θα στραφούμε στο χάντικαπ +2.5 πόντων του Ολυμπιακού που είναι στο 1.86.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικό στοίχημα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα