O Ζούρος δεν επέστρεψε καν στον Λίβανο!

Ο Ηλίας Ζούρος κοιτάει το ταμπλό

bet365

Η εμπόλεμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Βηρυτός από τις επιθέσεις του Ισραήλ, ανάγκασε τους ιθύνοντες του λιβανέζικης Σατζές να δώσουν άδεια στους ξένους της ομάδας είτε να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, είτε να παραμείνουν προσωρινά εκτός Λιβάνου.

Η εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στην Μέση Ανατολή και οι πυραυλικές επιθέσεις του Ισραήλ στην Βηρυτό, οδηγούν σε μετάθεση της προγραμματισμένης για τα τέλη Οκτώβρη, έναρξης της σεζόν στο πρωτάθλημα του Λιβάνου.

Κατά συνέπεια, οι υπεύθυνοι της Σατζές στην οποία εργάζονται ο Ηλίας Ζούρος (προπονητής) και ο Γιώργος Βαβέτσης (γυμναστής) άναψαν το «πράσινο φως» για την διακοπή της προετοιμασίας έδωσαν άδεια στους ξένους του ρόστερ και τους staff, να μην επιστρέψουν στον Λίβανο.

Κατά συνέπεια, την ώρα που η υπόλοιπη αποστολή επέστρεψε στην βάση της, οι δύο Έλληνες και ο Γεωργιανός βοηθός προπονητή, ταξίδεψαν σε Αθήνα και Τιφλίδα αντίστοιχα, ενώ οι δύο Αμερικανοί παίκτες της ομάδας μετακόμισαν αρχικά στο Ντουμπάι και εν συνεχεία πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Σατζές, που είχε ταξιδέψει στο Άμπου Ντάμπι για σειρά φιλικών αγώνων προετοιμασίας, θα περιμένει την κατάπαυση του πυρός και την ομαλοποίηση της κατάστασης στην χώρα, ώστε να μάθει την νέα ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος (πιθανότατα στις αρχές Δεκεμβρίου) και να μπορέσει να ξαναμπει σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα