Φενέρμπαχτσε - Μπεσίκτας: Αναβολή του τελικού του Super Cup γυναικών λόγω επεισοδίων (vid)

γυναικων μπασκετ τουρκια

bet365

Ο τελικός του Super Cup γυναικών της FIBA, ανάμεσα στις Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας δεν εξελίχθηκε αρμονικά, καθώς οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα.

Η Φενέρμπαχτσε ήταν η περσινή πρωταθλήτρια της Euroleague γυναικών και αντιμετώπισε στον τελικό του φετινού Super Cup την περσινή φιναλίστ του Eurocup γυναικών, Μπεσίκτας.

Ο Τουρκικός «εμφύλιος» μύριζε ούτως ή άλλως... μπαρούτι, με τους φίλους των δύο ομάδων να συγκρούονται κατά τη διάρκεια του τελικού με αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα για αύριο.

Χαρακτηριστικό ήταν μάλιστα το γεγονός πως κατά τη διάρκεια της έντασης ένα καπνογόνο εκτοξεύτηκε από τις κερκίδες με προορισμό το παρκέ του γηπέδου. Οι διαιτητές διέκοψαν χωρίς δεύτερη σκέψη το ματς, οδηγώντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Η διακοπή κράτησε περίπου 90 λεπτά, πριν αποφασιστεί από την FIBA, μέσω επίσημης ανακοίνωσης της, ότι ο τελικός θα συνεχιστεί αύριο στις 16:00, κεκλεισμένων των θυρών.

@Photo credits: twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα