Στόχος του η κορυφή: Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό με σούπερ προσφορά* στο 100!

Newsroom
Σάσα
Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στην Euroleague, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να δοκιμάζεται στην Πόλη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (20:30).

Οι «ερυθρόλευκοι» έπειτα από τρία χρόνια σταθερής παρουσίας στο Final-4 φέτος θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω που θα τους οδηγήσει στην κορυφή και το βαρύτιμο τρόπαιο.

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού ήταν εκ των πλέον βροντερών στο «παζάρι» της Euroleague με την παράσταση να κλέβει η μεγάλη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ, αλλά και η «βόμβα» με την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ ώστε το ρόστερ να αποκτήσει αυτό που του έλειπε για την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής.

Μοναδική προσφορά* για την κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό

Η εκκίνηση στον φετινό «μαραθώνιο» της Euroleague περιλαμβάνει τη δοκιμασία στην Πόλη με την Φενέρ η οποία επίσης ενισχύθηκε σε σημαντικό βαθμό με Γουέιντ Μπάλντγουϊν, Μπόνζι Κόλσον, Νίκολο Μέλι, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Κεμ Μπιρτς και υπό τις οδηγίες του Σάρας Γιασικεβίτσιους έφτασε πέρυσι στο Final-4 μένοντας εκτός τελικού.

Η κούπα είναι στόχος και της Φενέρ που πέρυσι είχε την ισχυρότερη (μαζί με την Μπαρτσελόνα) έδρα της διοργάνωσης στην κανονική περίοδο (15-2) αλλά αντιμετωπίζει μία από τις πιο αποτελεσματικές ομάδες εκτός έδρας, τον Ολυμπιακό που είχε ρεκόρ 9-8 μακριά από το ΣΕΦ και έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται σε καμία έδρα. Η νίκη της ομάδας του Μπαρτζώκα στην Πόλη είναι σε απόδοση 2.20.

Η ψυχολογία των Πειραιωτών είναι η καλύτερη δυνατή μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, την ώρα που η Φενέρ έχασε στην αντίστοιχη διοργάνωση από την Εφές. Πρώτο «βιολί» του Ολυμπιακού στη Ρόδο ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ που παίζει σα να μην έλειψε ποτέ. Οι Over 16.5 πόντοι του MVP της σεζόν 2022/2023 είναι στο 1.88.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικό στοίχημα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα