Πέσιτς, Εθνική Σερβίας: Οριστικά με νέο προπονητή οι Σέρβοι

Πέσιτς, Εθνική Σερβίας: Οριστικά με νέο προπονητή οι Σέρβοι

Τσόβιτς: «Ο Πέσιτς έχει υποχρέωση να μείνει στην Εθνική Σερβίας»!

bet365

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στη θέση του προπονητή της Εθνικής Σερβίας παρά την επιμονή του νέου προέδρου της ομοσπονδίας, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Ο μικρός τελικός των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία ήταν το τελευταίο ματς του Σβέτισλαβ Πέσιτς στην άκρη του πάγκου της Σερβίας, οδηγώντας τους «Αετούς» στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

O 75χρονος legend του σερβικού μπάσκετ αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία και η διάδοχη κατάσταση στην ηγεσία της ομοσπονδίας καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του.

Από την πλευρά του, ο νέος πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας, Νεμπόισα Τσόβιτς εξήγησε πως θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στη θέση του ομοσπονδικού προπονητή όμως ο Πέσιτς επιμένει στην αρχική τοποθέτησή του.

«Το έχω ήδη πει στον Τσόβιτς. Νέος πρόεδρος, νέα ομάδα, νέοι αντιπρόεδροι, νέος προπονητής. Ξεκινά ένας νέος Ολυμπιακός κύκλος, όλα ξεκινούν από την αρχή. Έχω άλλα σχέδια στη ζωή μου, θέλω να κάνω κάτι άλλο. Δεν είμαι 57 χρονών, είμαι 75. Δεν αισθάνομαι απολύτως καμία υποχρέωση σε κανέναν. Αυτό που νιώθω είναι ευθύνη μόνο στους παίκτες που έχω δουλέψει μαζί τα τελευταία τρία χρόνια. Θα δώσω στον Τσόβιτς και στον νέο προπονητή όση βοήθεια χρειάζονται από εμένα» εξήγησε σχετικά στο «Sport klub».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα