ΕΟΚ: Ενός λεπτού σιγή στους αγώνες των Εθνικών πρωταθλημάτων

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ενός λεπτού σιγή από την ECA για Μπάλντοκ και όσους «έφυγαν»

bet365

Η ΕΟΚ θα τιμήσει τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ με την τήρηση ενός λεπτού σιγής πριν την έναρξη των αγώνων στα εθνικά πρωταθλήματα.

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ το βράδυ της Τετάρτης (9/10) προκάλεσε σοκ σε ολόκληρη την ελληνική αθλητική και όχι μόνο κοινωνία. Μετά τη συλλυπητήρια ανακοίνωση, η ΕΟΚ όπως έκανε γνωστό θα τιμήσει τη μνήμη του 31χρονου παίκτη.

Πιο συγκεκριμένα, πριν την έναρξη όλων των αναμετρήσεων στα εθνικά πρωταθλήματα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή κατά τη διάρκεια του διημέρου 12 και 13 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων της ΕΟΚ

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ αποφάσισε την τήρηση ενός λεπτού σιγής πριν από την έναρξη όλων των αγώνων των Εθνικών πρωταθλημάτων που θα γίνουν σήμερα και αύριο, 12-13/10, για να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ.

 

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έφυγε αιφνιδιαστικά από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών, μία μέρα πριν από τον αγώνα της Εθνικής ποδοσφαίρου στο Ουέμπλεϊ με την Αγγλία, βυθίζοντας στο πένθος τον ελληνικό αθλητισμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα