Ραούλ Νέτο: Επιστροφή του άλλοτε ΝΒΑερ στην Βραζιλία για λογαριασμό της Πινιέιρος

Ραούλ Νέτο: Επιστροφή του άλλοτε ΝΒΑερ στην Βραζιλία για λογαριασμό της Πινιέιρος

Newsroom
Neto

bet365

Μετά από 13 χρόνια μακριά από την Βραζιλία, εκ των οποίων τα οκτώ στο ΝΒΑ, ο Ραούλ Νέτο επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Πινιέιρος.

Στην πατρίδα του επέστρεψε ο Ραούλ Νέτο ο οποίος ολοκληρώνει το ταξίδι του σε NBA και Ευρώπη προκειμένου να φορέσει τα χρώματα της βραζιλιάνικης Πινιέιρος.

Ο 32χρονος πλέι-μέικερ έγινε γνωστός στο διεθνές στερέωμα από το πέρασμά του από την Μούρθια (2014-15) και κυρίως από την σταδιοδρομία του στο ΝΒΑ, όπου φόρεσε κατά σειρά τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ (2015-2019), Φιλαδέλφεια Σίξερς (2019-2020), Ουάσινγκτον Ουίζαρντς (2020-22) και Κλίβελαντ Καβαλίερς (2022-23).

Ο ίδιος επέστρεψε το 2023 στην Ευρώπη για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε όμως ένας σοβαρός τραυματισμός που υπέστη στο Μουντομπάσκετ του ίδιου καλοκαιριού με την εθνική Βραζιλίας, δεν του επέτρεψε να μακροημερεύσει στην τουρκική ομάδα, ολοκληρώνοντας το μονοετές συμβόλαιό του τον περασμένο Ιούλιο.

Στη συνέχεια, έμεινε ελεύθερος και πλέον αποτελεί και επίσημα παίκτη της Πινιέιρος η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτησή του.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα