Ο Ολυμπιακός περνάει από την Εφές και πληρώνει σε απόδοση 4.90!

Newsroom
Φουρνιε
Δυνατή δοκιμασία για τον Ολυμπιακό στην Πόλη απέναντι στην Εφές (20:30) με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να ψάχνει την 3η σερί νίκη στην Euroleague.

Δεύτερο σκέλος στη διπλή αγωνιστική της Euroleague για τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Εφές για την 4η αγωνιστική, στο ολοκαίνουργιο «σπίτι» της, το «Basketball Development Center», γήπεδο που χτίστηκε στο χώρο που βρισκόταν το ιστορικό «Abdi Ipekci».

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Φενέρ (82-71) ανέκαμψαν με 2/2 στο ΣΕΦ (74-68 τη Ζαλγκίρις, 89-68 την Ολίμπια Μιλάνο) καταθέτοντας δείγματα των δυνατοτήτων τους ειδικά στην επιβλητική νίκη επί των Ιταλών και σειρά έχει η αναμέτρηση με την Εφές σε μια έδρα όπου ο Ολυμπιακός έχει δυσμενέστατη παράδοση τα τελευταία χρόνια με έξι συνεχόμενες ήττες και τελευταίο «διπλό» το 2017.

Η ομάδα του Μπαρτζώκα θέλει να επιβεβαιώσει την ανοδική της πορεία και να πάρει την πρώτη φετινή νίκη εκτός ΣΕΦ, έχοντας δείξει πως γνωρίζει τη συνταγή των «διπλών» στην Euroleague παράλληλα με την ποιότητα και τις λύσεις που δεδομένα διαθέτει. H νίκη του Ολυμπιακού στην Πόλη είναι σε απόδοση 1.78.

Η Εφές του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς αντίστοιχα θέλει να επανέλθει καθώς μετά τη νίκη της πρεμιέρας στην Μπολόνια ηττήθηκε στον τουρκικό «εμφύλιο» από την Φενέρ (78-83) και στο Βελιγράδι από τη Μακάμπι (93-91) έχοντας αστάθεια στην απόδοσή της.

Στις δύο νίκες τους οι Πειραιώτες έχουν κρατήσει τον αντίπαλο στους 68 πόντους, ενώ η Εφές αντίστοιχα στις δικές της ήττες έχει δεχθεί κατά μέσο όρο 88 πόντους. Οι Over 79.5 πόντοι του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση προσφέρονται στο 2.05.

Αμφότερες είναι ομάδες που αρέσκονται στο τρίποντο χάρη στους χαρισματικούς σουτέρ που διαθέτουν και συνηθίζουν να βγάζουν με το «καλησπέρα» στους αγώνες τους ελεύθερο σουτ πίσω από τα 6.75. Να σκοράρει Over 1,5 τρίποντα ο Βιλντόζα προσφέρεται σε απόδοση 2.06.

Ο συνδυασμός των τριών επιλογών με Bet Builder προσφέρεται σε απόδοση 4.90!

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικό στοίχημα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα