Απόλλων Λεμεσού - Παναθηναϊκός: «Το μεγαλείο του αθλητισμού»

Newsroom
apollon_pao_wheelchair
Σήμερα στις 17:00 θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Λεμεσού και τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ με τροχοκάθισμα, στο κλειστό γήπεδο, «Απόλλων Αρένα»

Ένα όμορφο απόγευμα περιμένει τους φίλους του Απόλλωνα αλλά και των Πρασίνων στη Λεμεσό, καθώς σήμερα θα διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους δυο. Ο Παναθηναϊκός που στην Ελλάδα κατέκτησε το νταμπλ, επισκέπτεται την Κύπρο και είναι έτοιμος να δώσει την «αναμέτρηση» με το αντίστοιχο τμήμα του Απόλλωνα.

Η είσοδος στην αναμέτρηση έχει οριστεί γενική στα 5 ευρώ, με όλα τα έσοδα να δωρίζονται σε μικρό φίλο του Παναθηναϊκού ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Απόλλων Λεμεσού έχει εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ζητάει την μαζική προσέλευση κόσμου για να στηρίξουν το τμήμα της ομάδας, ενώ δεδομένη είναι η παρουσία των Κύπριων φίλων του Τριφυλλιού.

Το πραγματικό μεγαλείο του Αθλητισμού είναι τα παιδιά αυτά, τα οποία παρά την κάθε δυσκολία αντιμετωπίζουν, πραγματοποιούν τα όνειρά τους και παλεύουν για αυτά, για αυτό και αξίζουν την στήριξη του κόσμου, ο οποίος δεδομένα θα βρεθεί στο πλευρό τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα