Πετρούσεφ: Ο Σέρβος παρακολουθεί από κοντά το Ολυμπιακός - Μπρασόφ

Πετρούσεφ: Ο Σέρβος παρακολουθεί από κοντά το Ολυμπιακός - Μπρασόφ

Δημήτρης Οικονόμου
Πετρούσεφ Ολυμπιακός

bet365

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπρασόφ και τις προσπάθειες του συμπατριώτη του, Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς παρακολουθεί από κοντά ο Φίλιπ Πετρούσεφ.

Ο Ολυμπιακός θέλει στη ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League απέναντι στην Μπρασόφ, να πάρει την πρόκριση στους ομίλους, με τον Φίλιπ Πετρούσεφ να δίνει το παρών στο «Μελίνα Μερκούρη».

Ο Σέρβος φόργουορντ του Ολυμπιακού έκανε την εμφάνισή του κάπου στα μέσα του 1ου σετ και αποθεώθηκε από τους φίλους των Πειραιωτών που βρίσκονται στο γήπεδο. Παίρνοντας θέση για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες του Ολυμπιακού καθώς και του συμπατριώτη του Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς, που αποτέλεσε και τη μεταγραφή... βόμβα του καλοκαιριού.

Με τον Πετρούσεφ να μην παίζει στη χθεσινή αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» απέναντι στην Καρδίτσα, μιας και έμεινε εκτός λίστας ξένων για την Basket League και τους Πειραιώτες να ετοιμάζονται ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στην Μπάγερν (25/10 - 21:45) στο Μόναχο για την 5η αγωνιστική της EuroLeague.

1

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα