Παράσταση νίκης για τους «Αιώνιους» με καυτούς Ναν και Φουρνιέ!

Newsroom
Ναν και Βιλντόζα
Σε κοινή βαθμολογική θέση (2-2) βρίσκονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός και στην 4η αγωνιστική της Euroleague έχουν επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές κόντρα σε Φενέρμπαχτσε και Μπάγερν αντίστοιχα.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης, Παναθηναϊκός, ψάχνει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη και μέσα στην καυτή έδρα της Φενέρ (20:45) θέλει να επανεμφανίσει το καλό του πρόσωπο στην άμυνα. Οι δύο προπονητές διαθέτουν σπουδαία επιθετικά όπλα στη φαρέτρα τους και η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μέσα στην έδρα ανοίγει τον ρυθμό. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκό μέσα στη Μαδρίτη σκόραρε 86 πόντους και είχε προηγηθεί επιθετική παράσταση (94-79) με την Μπάγερν. Απόδοση 1.95 για Over 158.5 πόντους στο μεγάλο ματς.

Το επιθετικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού εξαρτάται σε μεγάλο ποσοστό από τις διαθέσεις του Κέντρι Ναν. Ο σταρ του «τριφυλλιού» σ’ ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό ντέρμπι θα αναλάβει δράση και θα πρωταγωνιστήσει στον πίνακα των σκόρερ. Απόδοση 2.00 ο Ναν να βγει πρώτος σκόρερ κόντρα στην Φενέρ.

Μια ώρα αργότερα (21:45) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο. Οι «ερυθρόλευκοι» την περασμένη αγωνιστική έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους στην έδρα της Εφές και θα μπουν με άγριες διαθέσεις στο παρκέ. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υπερέχει σε όλους το τομείς έναντι των Βαυαρών και θα πατήσει γκάζι. Απόδοση 1.75 Ολυμπιακός νικητής στο ημίχρονο και νικητής αγώνα.

Ο Φουρνιέ στο ματς κόντρα στην Εφές σκόραρε 20 πόντους και όσο περνάει ο καιρός προσαρμόζεται όλο και περισσότερο στα δεδομένα της νέας του ομάδας. Ο Γάλλος σταρ θα αναλάβει πρωτοβουλίες και θα πυροβολήσει της άμυνα των Γερμανών. Δελεαστική απόδοση ο Φουρνιέ να σκοράρει Over 12.5 πόντους σε απόδοση 2.50.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοίχημα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα