Παναθηναϊκός: Προσέγγισε τη Σταμολάμπρου, προτεραιότητά της το εξωτερικό

Παναθηναϊκός: Προσέγγισε τη Σταμολάμπρου, προτεραιότητά της το εξωτερικό

Άννα Νίκη Σταμολάμπρου

bet365

Προσπάθεια για μία σπουδαία μεταγραφή κάνει ο Παναθηναϊκός, με πρότασή του στην Άννα Σταμολάμπρου, όμως δεν υπάρχει προς το παρόν συμφωνία, με την προτεραιότητα της παίκτριας μετά και την αποχώρησή της από τον Ολυμπιακό να παραμένει το εξωτερικό.

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου είναι λογικό να συγκεντρώνει πάνω της αρκετά από τα βλέμματα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου που έχει ήδη ξεκινήσει. Η πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού, αποχώρησε πριν λίγο διάστημα από τις «ερυθρόλευκες», μετά και την κατάκτηση του τίτλου απέναντι στις «πράσινες» και είχε αναφέρει πως προτεραιότητά της είναι ένα συμβόλαιο στο εξωτερικό.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κάνει δική του την Ελληνίδα διεθνή, με πρόταση που της κατέθεσε. Οι πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν πως οι δύο πλευρές κάθισαν στο τραπέζι των συζητήσεων, παρόλα αυτά δεν έχει προκύψει κάποια συμφωνία σε αυτό το διάστημα.

Η Σταμολαμπρου συνεχίζει να βάζει σε προτεραιότητα το εξωτερικό, ενώ θα εξετάσει κάθε πρόταση που θα έχει στα χέρια της προτού πάρει την τελική απόφαση. Η διεθνής Γκαρντ βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής με τον μεγάλο στόχο του Eurobasket να είναι μπροστά!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα