Ολυμπιακός: Απορρίφθηκε η ένσταση του Ηρακλή για αντικανονική συμμετοχή της Μόρισον

Ολυμπιακός: Απορρίφθηκε η ένσταση του Ηρακλή για αντικανονική συμμετοχή της Μόρισον

Newsroom
.

bet365

Ο Αθλητικός Δικαστής απέρριψε την ένσταση του Ηρακλή για αντικανονική συμμετοχή της Χιλιανής σέντερ του Ολυμπιακού, Ζίο Μόρισον στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την Α1 Γυναικών.

Ο Αθλητικός Δικαστής απέρριψε την ένσταση που κατέθεσε ο Ηρακλής μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό για αντικανονική συμμετοχή της Χιλιανής σέντερ των «ερυθρόλευκων» Ζίο Μόρισον.

Ο Ηρακλής επικαλέστηκε το γεγονός ότι η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Γυναικών για τη σεζόν 2023/23 αναφέρει πως επιτρέπεται η συμμετοχή τριών ξένων παικτριών. Η δυνατότητα του rotation ίσχυε μέχρι πέρσι, όχι όμως στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο λόγος που ο Ηρακλής δεν δικαιώθηκε είναι η καθυστερημένη υποβολή της ένστασης. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, οι άνθρωποι του «Γηραιού» θα έπρεπε να διαμαρτυρηθούν για την παρατυπία κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των δωδεκάδων των δύο ομάδων και όχι μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει του Ηρακλή με 91-77 στο παιχνίδι που η Κριστίν Βίτολα έκανε εντυπωσιακό double-double με 27 πόντους και 23 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα