Παναθηναϊκός: Παρελθόν από τον πάγκο η Καπογιάννη

Παναθηναϊκός: Παρελθόν από τον πάγκο η Καπογιάννη

Η Ελένη Καπογιάννη.

bet365

Η Ελένη Καπογιάννη αποχώρησε από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση του επόμενου τεχνικού.

Η Ελένη Καπογιάννη βρέθηκε στον πάγκο του Παναθηναϊκού τον Νοέμβριο του 2019. Σχεδόν πέντε χρόνια αργότερα, αποχωρεί από τις «πράσινες».

Η απόφαση ήταν κοινή, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν στο «διαζύγιο», μολονότι η συνεργασία τους είχε διάρκεια μέχρι και το τέλος της σεζόν 2024-2025.

Το Κύπελλο και οι τελικοί

Φέτος ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο, ηττήθηκε στους τελικούς (3-2) της Α1 Γυναικών από τον Ολυμπιακό, ενώ στην Ευρώπη αποκλείστηκε στο γύρο του Play off του EuroCup Γυναικών.

Η Καπογιάννη αποχωρεί έχοντας κατακτήσει επίσης το πρωτάθλημα της σεζόν 2021-2022, ενώ οδήγησε την ομάδα και στην κατάκτηση ενός ακόμα Κυπέλλου (2022-2023).

Πλέον, ο Παναθηναϊκός αναζητεί τον αντικαταστάτη ή την αντικαταστάτριά της, με την Καπογιάννη να διατηρεί τη συνεργασία της με την Εθνική ομάδα του Ιράν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα