ΠΑΟΚ: Στο «τιμόνι» του και την νέα χρονιά ο Άγγελος Αγγελίδης

ΠΑΟΚ: Στο «τιμόνι» του και την νέα χρονιά ο Άγγελος Αγγελίδης

Newsroom
Ο Άγγελος Αγγελίδης

bet365

Για άλλη μια χρονιά θα παραμείνει προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αγγελίδης.

Ο Άγγελος Αγγελίδης θα είναι εκείνος ο οποίος θα καθοδηγήσει και την σεζόν 2024-2025 την ομάδα μπάσκετ στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, όπως έκανε γνωστό σε ανακοίνωση της η ομάδα του ΠΑΟΚ.

Την περασμένη σεζόν η ομάδα του ΠΑΟΚ τερμάτισε στην έβδομη θέση με ρεκόρ 8 νίκες και 12 ήττες.

Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός θα συνεχίσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της γυναικείας ομάδας, φτάνοντας συνολικά τα 12 χρόνια παρουσίας στην μπασκετική οικογένεια του «Δικέφαλου του βορρά».

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ


«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Άγγελο Αγγελίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας κόουτς, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον πάγκο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, συμπληρώνοντας συνολικά δώδεκα χρόνια παρουσίας στην μεγάλη Οικογένεια του Δικεφάλου.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα ήθελα πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον Αντιπρόεδρο, κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο, και τον έφορο, κ. Βασίλη Αγγελίδη, για την εμπιστοσύνη την οποία συνεχίζουν να δείχνουν στο πρόσωπο μου. Έπειτα, θα ήθελα να ευχηθώ μία υγιή χρονιά, διότι οι αρκετοί τραυματισμοί που είχαμε ανά περιόδους, μας στέρησαν μία καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη. Η ομάδα αυτή τη στιγμή συνεχίζει με το νεανικό πρότζεκτ και τον ενθουσιασμό, την θέληση και την μαχητικότητα των κοριτσιών, έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας για τη νέα σεζόν. Φιλοδοξίες και πίστη θα μας δώσουν ώθηση για μία όμορφη χρονιά!».

@Photo credits: acpaok.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα