Ράτζα: «Ήρθα στον Ολυμπιακό στη σεζόν των 100 χρόνων, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους»

Ράτζα: «Ήρθα στον Ολυμπιακό στη σεζόν των 100 χρόνων, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους»

Newsroom
Ιβάνα Ράτζα

bet365

Τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού φόρεσε η Ιβάνα Ράτζα, που θέλει να βοηθήσει να πετύχει η ομάδα όλους τους στόχους της στη σεζόν των 100 χρόνων.

Η Ιβάνα Ράτζα αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες κινήσεις της σεζόν για τον Ολυμπιακό. Η διεθνής με την Εθνικής Σερβίας, μετά την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφτασε στην Αθήνα και ενσωματώθηκε με τις «ερυθρόλευκες».

Όπως δήλωσε και η ίδια σε δηλώσεις της στο Olympiacossfp.gr, θέλει να βάλει το δικό της... λιθαράκι στη φετινή σεζόν, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στη EuroLeague.

Οι δηλώσεις της Ιβάνα Ράτζα

«Ξεκουράστηκα, πήρα τα ρεπό μου, μετά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική Σερβίας και είμαι έτοιμη για τη νέα σεζόν. Είμαι χαρούμενη που γνώρισα τα κορίτσια, τις νέες μου συμπαίκτριες και τους ανθρώπους του σταφ. Τις γνωρίζω τις αθλήτριες, ήμουν πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Εύχομαι καλή σεζόν. Να είμαστε υγιείς πάνω από όλα και να τα πάμε καλά. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τα παιχνίδια, να προσαρμοστώ γρήγορα στην ομάδα. Ήρθα στον Ολυμπιακό στη σεζόν των 100 χρόνων. Είναι χαρά και τιμή που βρίσκομαι εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε. Με τον κόσμο μαζί μας, να τα καταφέρουμε. Ελπίζουμε, να αρέσει στον κόσμο μας το μπάσκετ που θα παίξουμε. Με χημεία, καλή διάθεση και ομαδικότητα, θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε.

Γνωρίζω πολλά για τον Ολυμπιακό. Για αυτό και ήρθα εδώ! Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα, γνωστός σε όλη την Ευρώπη. Θέλω να βάλω κι εγώ το… λιθαράκι μου στην ιστορία του συλλόγου».

Για τη συμμετοχή στην EuroLeague: «Να δώσουμε το 100% του εαυτού μας, το κάθε ματς μετράει. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, οι ομάδες όλες καλές και θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο πρόσωπο. Το ρόστερ μας είναι ποιοτικό και μακάρι να φανούμε ανταγωνιστικές στην Euroleague και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα