Ολυμπιακός: Τα πρώτα φιλικά των πρωταθλητριών της Α1 Γυναικών

Ολυμπιακός: Τα πρώτα φιλικά των πρωταθλητριών της Α1 Γυναικών

Σπύρος Μαρκεζίνης
Οι Γυναίκες του Ολυμπιακού

bet365

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσουν οι πρωταθλήτριες της Α1 ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α1 Μπάσκετ Γυναικών, ύστερα από μία εντυπωσιακή σειρά πέντε τελικών με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε τα δύο πρώτα φιλικά των πρωταθλητριών ενόψει της νέας σεζόν. Η αρχή θα γίνει το Σάββατο (31/8, 14:30) κόντρα στον Αμύντα ενώ στη συνέχεια ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μπεσίκτας, την Πέμπτη (12/9, 14:00).

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Τα πρώτα «τεστ» των πρωταθλητριών
Σε «φουλ» ρυθμούς, για τη νέα αγωνιστική χρονιά, προετοιμάζεται η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, από την περασμένη Δευτέρα (19/8).

Τις επόμενες ημέρες, οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας θα δώσουν τα πρώτα «τεστ» προετοιμασίας τους, για τη σεζόν 2024-25 και συγκεκριμένα, θα ξεκινήσουν με εκτός έδρας φιλικό κόντρα στον ΑΟ Αμύντα, στις 31/8 (14:30), ενώ το διήμερο 11-12/9, θα υποδεχθούν την Μπεσίκτας στο ΣΕΦ.

Το πρόγραμμα των πρώτων φιλικών προετοιμασίας του Θρύλου, για τη νέα σεζόν:

Σάββατο (31/8, 14:30): AO Αμύντας-Ολυμπιακός

Τετάρτη (11/9, 16:00)-Πέμπτη (12/9, 14:00): Ολυμπιακός-Μπεσίκτας

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα