Άρης Χολαργού - Παναθηναϊκός 43-79: Με «συνοπτικές διαδικασίες» στην επόμενη φάση του κυπέλλου οι «πράσινες»

Άρης Χολαργού - Παναθηναϊκός 43-79: Με «συνοπτικές διαδικασίες» στην επόμενη φάση του κυπέλλου οι «πράσινες»

Παναθηναϊκος γυναικες

bet365

Χωρίς να... ιδρώσουν, τα κορίτσια του Παναθηναϊκού προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου γυναικών επικρατώντας εκτός έδρας του Άρη Χολαργού με σκορ 79-43, έχοντας σε εξαιρετικό απόγευμα την Ντίξον που πέτυχε 16 πόντους.

Ένα εύκολο μεσημέρι Κυριακής πέρασε η ομάδα της Βασιλείας Γκουζίνη στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» του Χολαργού, επικρατώντας με χαρακτηριστική άνεση του τοπικού Άρη με σκορ 79-43, τσεκάροντας παράλληλα το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός βρισκόταν μπροστά στο σκορ καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με την διαφορά συνεχώς να αυξάνεται για το «τριφύλλι». Το παιχνίδι ήταν στα πλαίσια της Β' φάσης του κυπέλλου και σε αυτό ξεχώρισε η Ελίζαμπεθ Ντίξον η οποία ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ. Η Άννα Σταμολάμπρου πρόσθεσε και εκείνη από πλευράς της ακόμα 13 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 9-23, 21-45, 36-66, 43-79

παο αρης χολαργου

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα