Σταμολάμπρου: «Αυτά τα παιχνίδια απαιτούν καρδιά» (vid)

Σταμολάμπρου

bet365

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εντός έδρας του Ολυμπιακού με σκορ 62-55, έχοντας απόλυτη πρωταγωνίστρια την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, η οποία στάθηκε στη τεράστια θέληση της ίδιας, αλλά και της ομάδας της για να πάρουν το ντέρμπι «αιωνίων».

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου «σταμάτησε» στους 19 πόντους στο ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα της με σκορ 62-55.

Η πλέι μέικερ των «πράσινων», σε δηλώσεις της μετά την αναμέτρηση, στάθηκε στο πόσο ήθελε η ίδια αλλά και οι συμπαίκτριες της τη νίκη κάτι που φάνηκε και στο παρκέ.

«Θα έδινα τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα μου»

«Έχω ταλαιπωρηθεί από μικροτραυματισμούς τελευταία, αλλά αυτά είναι παιχνίδια καρδιάς. Είχα ενοχλήσεις αλλά τα άφησα όλα πίσω. Θα έδινα τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα μου

Γνωριζόμαστε πολύ καλά οι δύο ομάδες. Αυτά τα παιχνίδια απαιτούν ιδιαίτερα καρδιά, πάθος και θέληση ποιος θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Οι λεπτομέρειες μετράνε. Απλά το πάθος θα σου δώσει το κάτι παραπάνω».

 

Σε δηλώσεις προχώρησε και η προπονήτρια του «τριφυλλιού», Βασιλεία Γκουζίνη, η οποία εξέφρασε την ικανοποίηση της από το αποτέλεσμα.

«Αυτό δεν είναι το ταβάνι μας, μπορούμε να δώσουμε και άλλα»

«Το θέλαμε αυτό το παιχνίδι, τα κορίτσια προσπαθήσανε πραγματικά, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς με το ταξίδι στην Ισπανία. Ήταν πραγματικά μεγάλη ταλαιπωρία. Το θέλανε, το δείξανε και το πήρανε.

Πιστεύω ότι έχουμε πολλά να δώσουμε και αυτό είναι το θετικό. Αυτό δεν είναι το ταβάνι μας, μπορούμε να δώσουμε και άλλα. Είναι πολύ ωραίο να είναι και η τηλεόραση για να διαφημίσει το γυναικείο μπάσκετ, να πάρουμε και κανέναν χορηγό για να έχω και εγώ τηλεοπτικά time-out».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα