Τόμπιν: «Οι περισσότεροι στη Λεωφόρο κάπνιζαν, έχω άσθμα και πέρασα πολύ δύσκολα»!

Newsroom
1

bet365

Οι τρεις ξένες αθλήτριες της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, οι Ρεμπέκα Τόμπιν, Μέριτ Χέμπε και Κίρα Λάμπερτ αναφέρθηκαν στις συνθήκες διεξαγωγής του ντέρμπι της Α1 Γυναικών με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής στην Α1 Γυναικών, με τον κόουτς των «ερυθρόλευκων», Θάνο Νίκλα να εξηγεί πως οι ξένες των «ερυθρόλευκων» σοκαρίστηκαν από αυτό που αντίκρισαν στη Λεωφόρο.

Από την πλευρά τους, οι Ρεμπέκα Τόμπιν, Μέριτ Χέμπε και Κίρα Λάμπερτ μίλησαν στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τις συνθήκες διεξαγωγής του ντέρμπι με τις «πράσινες» στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Αρχικά, η Αμερικανίδα σέντερ των πρωταθλητριών Ελλάδας, Ρεμπέκα Τόμπιν, δήλωσε: «Είμαστε επαγγελματίες μπασκετμπολίστριες κι όμως, αναγκαζόμαστε να παίζουμε κάτω από πολύ δύσκολες και αντιαθλητικές συνθήκες. Παίξαμε σε ένα γήπεδο που είχε κόσμο πολύ περισσότερο από τη χωρητικότητά του. Οι περισσότεροι κάπνιζαν και δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε. Εγώ, προσωπικά, έχω άσθμα και πέρασα πολύ δύσκολα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Από την πλευρά της, η «ερυθρόλευκη» φόργουορντ/σέντερ, Μέριτ Χέμπε, τόνισε: «Οι συνθήκες του αγώνα ήταν δύσκολες, είναι απαράδεκτο. Η απόσταση του αγωνιστικού χώρου από την εξέδρα των φιλάθλων δεν είναι αυτή που πρέπει. Από τον καπνό δεν μπορούσαμε καν να αναπνεύσουμε σωστά».

 

Τέλος, η Αμερικανίδα γκαρντ του Ολυμπιακού, Κίρα Λάμπερτ, ανέφερε: «Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω παίξει αγώνα σε γήπεδο με τόσο πολύ καπνό! Δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για παιχνίδι μπάσκετ αυτού του επιπέδου».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα