Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος ανέλαβε το κόστος του χειρουργείου της Σταμολάμπρου

Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος ανέλαβε το κόστος του χειρουργείου της Σταμολάμπρου

Newsroom
Σταμολάμπρου

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος προχώρησε σε μια πολύ όμορφη κίνηση, αφού ανέλαβε το κόστος του χειρουργείου της Άννας-Νίκης Σταμολάμπρου.

Η γκαρντ του Παναθηναϊκού ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς - προσαγωγούς τους τελευταίους μήνες, ενώ έσφιξε τα δόντια για να παίξει και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όντας εντυπωσιακή. Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου στη συνέχεια υποβλήθηκε σε επέμβαση για να λύσει το θέμα που την ταλαιπώρησε.

Η ίδια αποκάλυψε μέσω ανάρτησης της πως ο διοικητικός ηγέτης του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε προσωπικά το κόστος του χειρουργείου της διεθνούς γκαρντ.

Η ανάρτηση της

Μετά από ταλαιπωρία πολλών μηνών αναγκάστηκα να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος του συνδρόμου κοιλιακών-προσαγωγών

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό μου κ.Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη καθώς και όλη την ιατρική του ομάδα για την βοήθεια και το ενδιαφέρον τους.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα στην διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή καθώς και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα στον κ.Αλαφούζο για το προσωπικό του ενδιαφέρον.

Όλοι μαζί κινήθηκαν άμεσα και συνέβαλαν τα μέγιστα για την αποκατάσταση του τραυματισμού μου και την ταχύτερη επιστροφή μου στο γήπεδο!

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην προπονήτρια μου, όλο το σταφ της ομάδας και τις συμπαίκτριες μου για την αγάπη και την στήριξη τους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα