Παναθηναϊκός - Λούμπλιν 62-63: Πικρή ήττα στο φινάλε για τις «πράσινες» (vid)

Παναθηναϊκός - Λούμπλιν 62-63: Πικρή ήττα στο φινάλε για τις «πράσινες» (vid)

παο γυναικες

bet365

Την τρίτη ήττα σε ισάριθμους αγώνες στο Eurocup γνώρισαν τα κορίτσια του Παναθηναϊκού εντός έδρας από την Πολωνική Λούμπλιν με σκορ 73-72.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στη Πολωνική Λούμπλιν, την οποία υποδέχθηκε στο κλειστό του Χολαργού γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 73-72. Οι παίκτριες της Βασιλείας Γκουζίνη παραμένουν χωρίς νίκη στο Eurocup μετά από τρεις αγωνιστικές και πλέον ο στόχος της πρόκρισης απομακρύνεται αισθητά.

Παρότι το «τριφύλλι» έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε να επιστρέψει στη διεκδίκηση του αγώνα και με καλάθι της Σβίτκοβιτς, 31 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη πήρε το προβάδισμα με σκορ 62-59.

Ακολούθησαν τέσσερις συναπτή πόντοι από τις φιλοξενούμενες, πριν αστοχήσει η Χατζηλεοντή σε σουτ μέσης απόστασης στην εκπνοή και το παιχνίδι ολοκληρωθεί με σκορ 73-72 για την ομάδα από την Πολωνία. Στο 0-3 πλέον ο Παναθηναϊκός ο οποίος πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Eurocup.

Κορυφαία για τις «πράσινες» ήταν η Λιλιάνα Κατακασίδου που πέτυχε 20 πόντους, ενώ «θετική» ήταν και η Ντίξον η οποία ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 12 πόντους και 14 ριμπάουντ.

 

Η επόμενη αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό στο Eurocup είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη (30/10), εντός έδρας κόντρα στη Γιάιρις.

Η βαθμολογία του δεύτερου ομίλου

  1. Γιάιρις 2-0
  2. Ανζέ 2-0
  3. Λούμπλιν 1-2
  4. Παναθηναϊκός 0-3

Τα δεκάλεπτα: 19-24, 34-34, 52-47, 62-63

@Photo credits: eurocup woman

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα