Πανιώνιος: Δεν έχει «κλείσει» το ρόστερ

Πανιώνιος

bet365

Ο «Ιστορικός» θέλει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικός και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, θα ενισχύσει περισσότερο το ρόστερ του.

Ο Πανιώνιος ετοιμάζεται ενόψει της «πρώτης» επίσημης, που όπως ενημερωθήκατε, θα πραγματοποιηθεί στο «Ανδρέας Βαρίκας», τη Δευτέρα 21/8.

Η ομάδα του Ταυρόπουλου θα μπει από νωρίς στο γήπεδο, ώστε να κερδίσει περισσότερο χρόνο προπόνησης.

Ήδη, ο Πανιώνιος έχει ένα ισχυρό ρόστερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν κοιτά την περεταίρω ισχυροποίηση του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, έχει παρθεί η απόφαση από τους «κυανέρυθρους» για την απόκτηση τριών παικτών ακόμη.

Ο ένας εκ των τριών, θα είναι παίκτης που αγωνίζεται στη θέση των ψηλών. Ο Περικλής Ταυρόπουλος «κοιτάει» περισσότερο σέντερ, ώστε να αποτελέσει τον πέμπτο ψηλό και να καλυφθεί αριθμητικά το κενό του Σαχπατζίδη.

Όσο για τους άλλους δύο, υπάρχει στο πλάνο η απόκτηση δύο νεαρών, που θα διεκδικούν τη θέση τους στη δωδεκάδα και θα είναι κυρίως επένδυση για το μέλλον.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα