Πανιώνιος: Ενισχύεται με Βαφειάδη

Βαφειάδης

bet365

Συνεχίζει την ενίσχυση του ο Πανιώνιος, με τον Μάνο Βαφειάδη να ακολουθεί το δρομολόγιο Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Σμύρνη.

Την απόκτηση του Μάνου Βαφειάδη ανακοίνωσε ο Πανιώνιος. Ο 20χρονος την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΦΕΑ στο πρωτάθλημα της Elite League.

Μάλιστα, ο Βαφειάδης βρέθηκε αντιμέτωπος πέρυσι με τους «Πάνθηρες», στον τελικό του Unicef Trophy, σημειώνοντας 4 πόντους με 2/2 δίποντα.

Αυτή, δεν θα είναι η τελευταία κίνηση του Πανιωνίου, καθώς όπως έχετε ενημερωθεί πρώτοι από το Gazzetta, ο «Ιστορικός» βρίσκεται σε επαφές με τον Ίαν Βουγιούκα.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

«Η ομάδα μπάσκετ Ανδρών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον αθλητή, Μάνο Βαφειάδη.

Ο Μάνος Βαφειάδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 21/11/2003 κι έχει ύψος 1,92μ. Την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 αγωνίστηκε στην ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ σε 25 αγώνες (κατά μέσο όρο 9’21’’) στο πρωτάθλημα της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Μάλιστα στις 17/12/2022 τέθηκε αντίπαλος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στον τελικό του UNICEF TROPHY όπου η ομάδα μας κατέκτησε τον τίτλο. Σ’ εκείνο τον αγώνα είχε 4 πόντους με 2/2 δίποντα σε 11’25’’.

Επίσης αγωνίστηκε στον Πολύγυρο και στον Ηρακλή.

Καλωσορίζουμε τον Μάνο στην ομάδα μας».

@Photo credits: Facebook / Panionios Basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα