Καλαμπάκος: «Καλό καλοκαίρι, σαγιονάρα και καπέλο τώρα» (vid)

Newsroom
Καλαμπάκος

bet365

Ο Ντίνος Καλαμπάκος ετοιμάζεται... πρόωρα για καλοκαιρινές διακοπές καθώς ολοκλήρωσε η Δόξα Λευκάδας τις υποχρεώσεις της στην Elite League, κάτι που σχολίασε με ξεκαρδιστικό τρόπο.

Η τελευταία θέση που οδηγούσε στα play off της Elite League και στον αντίπαλο του Πανιωνίου, κρίθηκε στο ΔΑΚ Λευκάδας. Ο Παπάγου επικράτησε εύκολα της γηπεδούχου Δόξας με 92-72 χάρη στην τρομερή εμφάνιση και το triple double του Παναγιώτη Κόη και ήταν η ομάδα που έκοψε 8η το νήμα της κανονικής διάρκειας με αποτέλεσμα να... συνεχίσει στην postseason απέναντι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αντίστοιχα η Δόξα Λευκάδας ολοκλήρωσε την παρουσία της στο πρωτάθλημα και ο προπονητής Ντίνος Καλαμπάκος είχε τον... δικό του τρόπο για να σχολιάσει την αυλαία της ομάδας του.

«Ήταν μια χρονιά που παλέψαμε πάρα πολύ για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Ξεμείναμε από… καύσιμα. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που ήταν μαζί μας, άσχετα αν σήμερα έκανε μπάνιο! Καλή συνέχεια στον Πάπάγο.Καλό καλοκαίρι, σαγιονάρα και καπέλο τώρα» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του τεχνικού της Δόξας.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα