Μύκονος: Ανακοίνωσε Ζιάγκο για τα επόμενα 2 χρόνια

Ο Ζιάγκος στον πάγκο της Εθνικής

bet365

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος συμφώνησε με τη Μύκονο και υπέγραψε για τα επόμενα 2 χρόνια.

Το πρωτάθλημα της Elite League ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες με το Final Four, ωστόσο ορισμένες ομάδες έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τις πρώτες κινήσεις τους ενόψει της νέας σεζόν.

Η Μύκονος κατάφερε να τερματίσει τη σεζόν φτάνοντας μέχρι και τα Play In, ωστόσο άλλαξε αρκετούς προπονητές κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Όπως έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωσή του ο σύλλογος από τις Κυκλάδες, τα ηνία του πάγκου για τα επόμενα δύο χρόνια αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Κατά το παρελθόν, ο 48χρονος τεχνικός έχει περάσει μεταξύ άλλων από την ΑΕΚ, τη Δόξα Λευκάδας, τον Πανιώνιο, το Ρέθυμνο και τον Ηρακλή ενώ τα τελευταία 2 χρόνια βρισκόταν στην ιαπωνική Ναγκασάκι Βέλγκα. Έχει υπάρξει προπονητής και στις μικρές Εθνικές ομάδες.

Η ανακοίνωση της Μυκόνου

Η ομαδα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή
κ.Βαγγέλη Ζιαγκο για τα επόμενα 2 χρόνια.
————-
Ο κοουτς Ζιάγκος είναι 48 ετών και έχει εργαστεί σε ΑΕΚ, Δόξα Λευκάδας, Πανιώνιο, Αλ Ριάντι στον Λίβανο, Ρέθυμνο, Ηρακλή και την ουγγρική Βάσας ενω την τελευταια διετία βρέθηκε στη λιγκα της Ιαπωνίας με την Ναγκασακι Βέλγκα.
Έχει αποτελέσει μέλος του προπονητικού τιμ των Εθνικών Ομάδων, στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ στις μικρές εθνικές.
———————-
Κοουτς σε καλοσωριζουμε στην Μύκονο.
Προχωράμε.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα