Η σειρά αξιολόγησης των αιτήσεων για wild cards στην Elite League και την Α1 Γυναικών

Newsroom
Η σειρά αξιολόγησης των αιτήσεων για wild cards στην Elite League και την Α1 Γυναικών

bet365

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε τη σειρά αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων στη διεκδίκηση των wild cards για την Elite League «Ερρίκος Ντυνάν» και την Α1 Γυναικών της σεζόν 2024/25.

H EOK ενημέρωσε ότι ολοκληρώθηκε η εξέταση των φακέλων των ομάδων που αιτήθηκαν wild cards για την Elite League «Ερρίκος Ντυνάν» και την Α1 Γυναικών της επόμενης σεζόν.

Σε ό,τι αφορά την Elite League, η σειρά αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων που πληρούν τις προϋποθέσεις είναι οι Βίκος Ιωαννίνων, Εσπερος Λαμίας, Εθνικός Λιβαδειάς και Αρκαλοχώρι.

Έτσι, λοιπόν, ο Βίκος Ιωαννίνων αναμένεται να συμμετάσχει στην Elite League της επόμενης σεζόν ενώ ο Έσπερος Λαμίας περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά την προσφυγή του Μίλωνα που οδεύεις προς τη National League 1.

Στην Α1 Γυναικών, ο Αθηναϊκός και ο Πανσεραϊκός αιτήθηκαν wild cards και αναμένεται να αγωνιστούν στη μεγάλη κατηγορία, καλύπτοντας τα κενά που προέκυψαν με τις αποχωρήσεις της Ελευθερίας Μοσχάτου και της Νίκης Λευκάδας.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Ολοκληρώθηκε η εξέταση των φακέλων των ομάδων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για διεκδίκηση Wild Card στην Elite League και την Α1 γυναικών και η αρμόδια επιτροπή κατέληξε στη σειρά αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων.

Για την Elite League αυτή είναι, Βίκος Ιωαννίνων, Εσπερος Λαμίας, Εθνικός Λιβαδειάς και Αρκαλοχώρι.

Για την Α1 γυναικών, Αθηναϊκός και Πανσερραϊκός.

Η διαδικασία έχει και επόμενα στάδια μέχρι τη χορήγηση των καρτών για τις κενές θέσεις που θα υπάρξουν».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα