Μίλωνας: Οι επιλογές για τη σεζόν 2024/25 είναι Basket League ή Δ' τοπικό!

Οι επιλογές του Μίλωνα για τη σεζόν 2024/25 είναι Basket League ή Δ' τοπικό!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο βασικός χρηματοδότης του Μίλωνα, Δημήτρης Αγγελόπουλος κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της νομιμότητας της Γενικής Συνέλευσης της 17ης Ιουνίου που απέρριψε την επιλογή για τη σύσταση ΚΑΕ και πλέον οι επιλογές της ομάδας της Νέας Σμύρνης για την επόμενη σεζόν είναι Δ' τοπικό ή Stoiximan Basket League!

Ο Μίλων εξασφάλισε το δικαίωμα συμμετοχής στη Stoiximan Basket League της σεζόν 2024/25 ως πρωταθλητής στην Elite League «Ερρίκος Ντυνάν» ωστόσο η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη στις 17 Ιουνίου πήρε την οριστική απόφαση ώστε η ομάδα της Νέας Σμύρνης να παίξει στη National League 1 (άλλοτε Β' Εθνική), μιας και η προθεσμία για τη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ είχε παρέλθει.

Το ερώτημα που είχε τεθεί ήταν αν θα έπρεπε να ισχύσει το ψήφισμα για συμμετοχή στη Basket League. Και οι 54 εκ των ψήφων ήταν αρνητικές, με μόλις 8 υπέρ της σύστασης ΚΑΕ και ένα λευκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο βασικός χρηματοδότης του Μίλωνα, Δημήτρης Αγγελόπουλος, κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της νομιμότητας της Γενικής Συνέλευσης της 17ης Ιουνίου που απέρριψε την επιλογή για τη σύσταση ΚΑΕ. Έτσι προέκυψε προσωρινή διαταγή σύμφωνα με την οποία η αρχική και η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη κρίθηκε παράνομη.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο ίδιος έχει αυτή την απόφαση στα χέρια του και αποφασίσει να την παρουσιάσει στην ΕΟΚ, ο Μίλων μπορεί να παίξει είτε στο Δ' τοπικό είτε στη Stoiximan Basket League! Να επανεκκινήσει δηλαδή από τη χαμηλότερη τοπική κατηγορία ή να υποστηρίξει τη συμμετοχή στην Α1 που κέρδισε στο γήπεδο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Αγγελόπουλος περιμένει να τον ενημερώσουν από τον Ερασιτέχνη Μίλωνα ώστε να αποφασίσουν αν μπορούν να πορευτούν μαζί στη μεγάλη κατηγορία και οι Νεοσμυρνιώτες να επανεκκινήσουν τις διαδικασίες συγκέντρωσης όλων των προϋποθέσεων για τη συμμετοχή στην Basket League.

@Photo credits: ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα