Νήαρ Ηστ: Απέκτησε τον... πρωταθλητή Ηλία Ανέστη

Ηλίας Ανέστης Μίλωνας

bet365

Ο Ηλίας Ανέστης αποτελεί πλέον κομμάτι του ρόστερ της Νήαρ Ηστ.

Η Νήαρ Ηστ ετοιμάζεται για την πρώτη της σεζόν ύστερα από αρκετά χρόνια στην Elite League. Σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα από την Καισαριανή ανακοίνωσε την απόκτηση του Ηλία Ανέστη.

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, ο 25χρονος γκαρντ (1,92 μ.) φορούσε τη φανέλα του Μίλωνα και κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ συνολικά με τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης είχε 3 συνεχόμενους τίτλους.

Ο ίδιος μετρούσε κατά μέσο όρο από 2,6 πόντους με 1 ριμπάουντ σε 7,8 λεπτά συμμετοχής.

Η ανακοίνωση της Νήαρ Ηστ

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Νήαρ Ηστ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ηλία Ανέστη (1999, 1.92). Ο 25χρονος αθλητής αγωνιζόταν από τη σεζόν 2021-2022 στον Μίλωνα, με τον οποίο πανηγύρισε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της Elite League.
Ο Χανιώτης point guard έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Α.Ο. Ακρωτηρίου Χανίων και στον Γ.Σ. Περιστερίου, και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ίκαρο Ν. Σμύρνης, στον Άρη Θήβας και στον Πανελευσινιακό.
Ηλία σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες, με το κόκκινο αστέρι πάντα στην καρδιά!

@Photo credits: eurokinissi, ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα