Elite League: Πήρε Πετανίδη ο Πανερυθραϊκός, στο Ψυχικό ο Δημήτρης Μαργέλης

Σπύρος Μαρκεζίνης
Κυριάκος Πετανίδης

bet365

Ο Πανερυθραϊκός έκανε δικό του τον Κυριάκο Πετανίδη, το Ψυχικό πήρε τον Δημήτρη Μαργέλη, η Νήαρ Ηστ τον Γιώργο Καλανιώτη και ο Ερμής Σχηματαρίου τον Δημήτρη Ζερβό.

Οι ομάδες της Elite League, μετά και την περυσινή συναρπαστική σεζόν ετοιμάζονται πλέον για τη νέα αγωνιστική περίοδο του 2024-25. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Πανερυθραϊκός ανακοίνωσε τη δεύτερη μεταγραφή του, αποκτώντας τον Κυριάκο Πετανίδη. Ο 23χρονος σέντερ (2,06 μ.) την περασμένη χρονιά με τη φανέλα του Αίαντα Ευόσμου είχε κατά μέσο όρο από 5,2 πόντους με 3,6 ριμπάουντ.


Το Ψυχικό με τη σειρά του πήρε τον Δημήτρη Μαργέλη, με τον 26χρονο φόργουορντ (2,01 μ.) να προέρχεται από μία χρονιά όπου μετρούσε από 3,7 πόντους με 4,1 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο για λογαριασμό του Ερμή Σχηματαρίου.

 

Η Νήαρ Ηστ ανακοίνωσε επίσης τον φόργουορντ Γιώργο Καλανιώτη (2 μ.) που έπαιζε στο Παλαιό Φάληρο ενώ ο Ερμής Σχηματαρίου τον 18χρονο γκαρντ Δημήτρη Ζερβό με εμπειρία από τα αναπτυξιακά τμήματα του Παναθηναϊκού.

@Photo credits: eurokinissi, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα