Ηρακλής: Από τον Άρη στον «γηραιό» ο Καλόγηρος

Newsroom
Ανδρέας Καλόγηρος

bet365

Ο Ανδρέας Καλόγηρος είναι και επίσημα παίκτης του Ηρακλή για τα επόμενα δύο χρόνια, ενισχύοντας τις προσπάθειες του «γηραιού» για την επάνοδο στην Stoiximan Basket League.

Παραμένει κάτοικος Θεσσαλονίκης ο Ανδρέας Καλόγηρος (22 ετών, 2.00 μέτρα), ο οποίος μετά την θητεία του στον Άρη, αποτελεί και επίσημα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή για τις επόμενες δύο σεζόν.

Ο Έλληνας φόργουορντ ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα του Μαντουλίδη ενώ το 2019 μετακόμισε στην Λιθουανία για λογαριασμό της Λιέτουβος Ρίτας, με την οποία διακρίθηκε τόσο στα εγχώρια πρωταθλήματα Νέων όσο και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Άρη, με τον οποίο μέτρησε 11 συμμετοχές στην Stoiximan Basket League ενώ πάτησε παρκέ και σε πέντε παιχνίδια για την διοργάνωση του EuroCup.

Ο Ανδρέας Καλόγηρος στον Ηρακλή

Στον ΗΡΑΚΛΗ ο Ανδρέας Καλόγηρος

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Ανδρέα Καλόγηρο, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο Ανδρέας Καλόγηρος γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου του 2002. Έχει ύψος 2.00 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των forwards.

Ο 22χρονος παίκτης συμμετέχει στην προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ από το ξεκίνημά της.Ο Καλόγηρος ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Μαντουλίδη, φτάνοντας από τα τμήματα υποδομής στην ανδρική ομάδα. Το 2019 βρέθηκε στη Λιθουανία για λογαριασμό της Rytas Vilnius, αγωνιζόμενος κυρίως στην ομάδα των Νέων κι έχοντας διακρίσεις τόσο στα πρωταθλήματα Νέων της χώρας, όσο και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πέρυσι (2023-2024) έπαιξε στον Άρη. Είχε 11 συμμετοχές στην Basket League και πέντε στο EuroCup.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα