Ηρακλής: Επέστρεψε στο Ιβανώφειο ο Δημήτρης Μπινιάκου

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Δημήτρης Μπινιάκος στον Ηρακλή

bet365

Στον Ηρακλή θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Μπινιάκου, ο οποίος επιστρέφει στο Ιβανώφειο ύστερα από 5 χρόνια.

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την επίσημη απόκτηση του Δημήτρη Μπινιάκου, ο οποίος γίνεται ξανά παίκτης του «Γηραιού» ύστερα από 5 χρόνια μακριά από το Ιβανώφειο. Ο 26χρονος γκαρντ με ύψος 1,86 μέτρα, άρχισε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Κολοσσού Ρόδου ενώ για μία διετία στη συνέχεια ήταν κάτοικος Θεσσαλονίκης. Τη σεζόν 2019-20 φορούσε τη φανέλα του Εθνικού Πειραιά ενώ από το 2020 μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε, βρισκόταν στο ρόστερ του Ηλυσιακού.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Δημήτρη Μπινιάκου, που υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 και επιστρέφει στο Ιβανώφειο, μετά από πέντε χρόνια.

Ο Δημήτρης Μπινιάκου γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1998, στη Ρόδο. Έχει ύψος 1,86 και αγωνίζεται στις θέσεις των guards.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στις Ακαδημίες του Κολοσσού Ρόδου, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα τη σεζόν 2016-2017.

Την επόμενη διετία (2017-2019) "ανηφόρισε" στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΗΡΑΚΛΗ, παίζοντας στην ομάδα Κ20, αλλά και στην ανδρική ομάδα, η οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2.

Την αγωνιστική περίοδο (2019-2020) ήταν παίκτης του Εθνικού Πειραιά.

Από το 2020 μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, φόρεσε τη φανέλα του Ηλυσιακού».

@Photo credits: iraklis-bc.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα