Elite League: Αναβολή στο Ηρακλής-Δόξα Λευκάδας

Σπύρος Μαρκεζίνης
Από αγώνα του Ηρακλή

bet365

Όπως έγινε γνωστό, η αναμέτρηση του Ηρακλή με αντίπαλο τη Δόξα Λευκάδας για την πρώτη αγωνιστική της Elite League αναβλήθηκε.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι ο αγώνας του Σαββάτου (5/10) για την πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Elite League, ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Δόξα Λευκάδας στη Θεσσαλονίκη, αναβλήθηκε ύστερα από απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Διοργανώσεων ΕΟΚ.

Παράλληλα, υπήρξε αλλαγή ώρας στο παιχνίδι ανάμεσα στο Ψυχικό και την Ελευθερούπολη, με το τζάμπολ να προγραμματίζεται τελικά για τις 16:00 αντί τις 16:30.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ

*Mε απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Διοργανώσεων ΕΟΚ, ο αγώνας ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ της 5/10 για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Elite League (Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών) αναβάλλεται.

*Λόγω τηλεοπτικής κάλυψης από το ACTION 24 ολόκληρου του αγώνα ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ της 05/10/24 για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ELITE LEAGUE (Α2 Εθνική Κατηγορία ανδρών) αντί ώρας 16.30, θα διεξαχθεί ώρα 16.00, στο κλειστό γυμναστήριο ΨΥΧΙΚΟΥ.

@Photo credits: eurokinissi, ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα