Ηρακλής: Ο «Γηραιός» θα τιμήσει τον Γιούρι Ζντοβτς στο Ιβανώφειο!

Newsroom
.

bet365

Ο Γιούρι Ζντοβτς, ένας από τους τους κορυφαίους ξένους που φόρεσαν τη φανέλα του Ηρακλή, θα δώσει το παρών στο Ιβανώφειο για το ματς με την Ελευθερούπολη (16/10, 16:30) και θα τιμηθεί από τον «Γηραιό».

O σπουδαίος Γιούρι Ζντοβτς αγωνίστηκε στον Ηρακλή την περίοδο 1993-96, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που φόρεσαν τη φανέλα του «Γηραιού».

Ο 57χρονος κόουτς, πρωταθλητής Ευρώπης με τη Λιμόζ το 1993, θα δώσει το παρών στο Ιβανώφειο για την αναμέτρηση του Ηρακλή με την Ελευθερούπολη για την 3η αγωνιστική της Elite League και θα τιμηθεί από την πρώην ομάδα του στο πλαίσιο του προγράμματος «ΗΡΑ Legends».

Η ενημέρωση του «Γηραιού»

«Το "ξανθό σκυλί" επιστρέφει στο Ιβανώφειο! Ένας από τους κορυφαίους ξένους που φόρεσε τη φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ, ο Γιούρι Ζντοβτς έρχεται στη Θεσσαλονίκη και θα είναι παρών στον αγώνα με τον Γ.Σ. Ελευθερούπολης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (16/10, 16:30), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Elite League.

 

Στο πλαίσιο του ΗΡΑ Legends, η ομάδα μας προσκάλεσε τον Σλοβένο άλλοτε πλέι μέικερ και ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμά της. Ο Ζντοβτς θα τιμηθεί από τον ΗΡΑΚΛΗ για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα μας, πριν από την έναρξη του παιχνιδιού με τον Γ.Σ. Ελευθερούπολης

Σας περιμένουμε την Τετάρτη (16/10) στο Ιβανώφειο για να αποθεώσουμε για μια ακόμη φορά τον μεγάλο Γιούρι Ζντοβτς»!

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα