Elite League: Ορίστηκε ο εξ αναβολής αγώνας του Ηρακλή με τη Δόξα Λευκάδας

Σπύρος Μαρκεζίνης
Η ομάδα του Ηρακλή

bet365

Την Τετάρτη 30/10 θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Ηρακλή με τη Δόξα Λευκάδας που είχε αναβληθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από επίσημη ανακοίνωση, η αναμέτρηση που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την πρώτη αγωνιστική της Elite League ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Δόξα Λευκάδας αλλά είχε αναβληθεί καθώς δεν είχε δοθεί πιστοποιητικό στον «γηραιό» ορίστηκε σε νέα ημερομηνία.

Πιο συγκεκριμένα, ύστερα από συμφωνία ανάμεσα στα δύο σωματεία, το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο «Ιβανώφειο» την Τετάρτη 30/10, με το τζάμπολ να γίνεται στις 17:00.

Η ανακοίνωση της Elite League

Ορισμός εξ αναβολής αγώνα

Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο εξ αναβολής αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΕ – ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ELITE LEAGUE (Α2 Εθνική Κατηγορία ανδρών) ορίζεται να διεξαχθεί στις 30/10/24 και ώρα 17.00, στο κλειστό γυμναστήριο «ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ».

@Photo credits: INTIME, ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα