Ηρακλής: Τέλος ο Άλεκσιτς από τον «Γηραιό» που παραμένει χωρίς νίκη στην Elite League

Newsroom
1

bet365

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον μέχρι πρότινος προπονητή του, Πέταρ Άλεκσιτς, μετά την εντός έδρας ήττα από την Ελευθερούπολη.

Οι εξελίξεις στον Ηρακλή είναι ραγδαίες αφού ο Πέταρ Άλεκσιτς αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του «Γηραιού» μετά την εντός έδρας ήττα από την Ελευθερούπολη για την 3η αγωνιστική της Elite League.

Ο 55χρονος Βόσνιος ανέλαβε τον Ηρακλή το περασμένο καλοκαίρι στη νέα προσπάθεια για άνοδο στη Stoiximan GBL ωστόσο οι Θεσσαλονικείς παραμένουν στον πάτο της κατάταξης με ρεκόρ 0-2 (σ.σ. εκκρεμεί η αναμέτρηση της πρεμιέρας με τη Δόξα Λευκάδας).

Ο Άλεκσιτς υπέβαλε την παραίτησή του και παράλληλα ο Ηρακλής είναι σε αναζήτηση ξένου γκαρντ για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της συνέχειας.

Η ανακοίνωση του «Γηραιού»

Ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Petar Aleksic. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

@Photo credits: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα