Βιλντόζα: Υποβλήθηκε σε επιπλέον εξετάσεις

Βιλντόζα: Υποβλήθηκε σε επιπλέον εξετάσεις

Ο Λούκα Βιλντόζα

bet365

Ο Λούκα Βιλντόζα δεν αγωνίστηκε στο Game 2 των τελικών στη Σερβία αφού ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη βουβωνική χώρα και υποβλήθηκε σε επιπλέον εξετάσεις.

Ο Ερυθρός Αστέρας κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Σερβία έπειτα από το 72-82 επί της Ζελέζνικ, κάνοντας το 2-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Παρ' όλα αυτά, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν είχε στη διάθεσή του στο Game 2 τον Λούκα Βιλντόζα. Και ο λόγος έχει να κάνει με το ότι ο Αργεντινός γκαρντ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη βουβωνική χώρα. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη Σερβία, ο Βιλντόζα υποβλήθηκε σε επιπλέον εξετάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, οι τελικοί της Αδριατικής Λίγκας ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα είναι προγραμματισμένοι να αρχίσουν την προσεχή Τρίτη 13/6. Φέτος ο Βιλντόζα μετράει 9.6 πόντους, 4 ασίστ, 1.4 ριμπάουντ και 1.4 κλεψίματα μ.ό. σε 19 συμμετοχές στην ABA Liga.

@Photo credits: ABA Liga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα