Οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα πήγαν να μπουκάρουν στο παρκέ και απείλησαν με... καρέκλες! (vid)

Newsroom
Ερυθρός Αστέρας

bet365

Ο τρίτος τελικός στην Αδριατική Λίγκα ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν άρχισε με καθυστέρηση μισής ώρας αφού οπαδοί των «ερυθρόλευκων» πλησίασαν απειλητικά τους φιλοξενούμενους και ένας εξ αυτών ήταν έτοιμος να... πετάξει καρέκλα!

Η Παρτίζαν έκανε το 2-0 ως γηπεδούχος στη σειρά των τελικών στην ABA Liga με τον Ερυθρό Αστέρα και πλέον απέχει μια νίκη από την κατάκτηση του τίτλου και κατ' επέκταση, τη συμμετοχή στην EuroLeague της σεζόν 2023-24.

Η σειρά μεταφέρεται απόψε (18/6) στο Aleksandar Nikolic Hall και ο τρίτος τελικός άρχισε με καθυστέρηση μισής ώρας. Κατά την είσοδο των παικτών της Παρτίζαν για το ζέσταμα, οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος τους. Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς μαζεύτηκαν και μετά από λίγο επέστρεψαν στα αποδυτήρια ενώ ένας οπαδός των «ερυθρόλευκων» σήκωσε να πετάξει καρέκλα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα