Νέντοβιτς: Προστάτευσε τους παίκτες της Παρτιζάν στην αποχώρησή τους

Ο Νέντοβιτς και οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα προστάτευσαν εκείνους της Παρτιζάν

bet365

Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα πανηγύρισαν το 2-2 στη σειρά των τελικών της Αδριατικής Λίγκας και ακολούθως, προστάτευσαν τους παίκτες της Παρτιζάν στην αποχώρησή τους από το Aleksandar Nikolic Hall.

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε της Παρτιζάν με 68-56, έκανε το 2-2 στη σειρά των τελικών στην Αδριατική Λίγκα και πλέον ο τίτλος και η συμμετοχή στην επόμενη EuroLeague θα κριθούν σε Game 5 την Πέμπτη 22/6.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχολίασε τα κακώς κείμενα, εκφράζοντας την απογοήτευση και το παράπονό του για όσα διαδραματίζονται στα γήπεδα, μιλώντας για το μίσος στην κοινωνία που μεταφέρεται στις εξέδρες.

Πάντως οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα προχώρησαν σε μια πολύ όμορφη κίνηση μετά το τέλος του αγώνα αφού συνόδευσαν εκείνους της Παρτιζάν κατά την αποχώρησή τους, προστατεύοντάς τους από ενδεχόμενη ρίψη αντικειμένων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα