Πρόεδρος Παρτιζάν: «Ο πιο σημαντικός αγώνας των τελευταίων δέκα χρόνων»!

Το ενδιαφέρον της Παρτίζαν είναι τεράστιο για τα play-offs

bet365

H Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας διεκδικούν το βράδυ της Πέμπτης 22/6 τον τίτλο στην ABA Liga και κατ' επέκταση, τη συμμετοχή στην επόμενη EuroLeague ενώ ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων», Οστόγια Μιχαήλοβιτς χαρακτήρισε το ματς ως το πιο σημαντικό της τελευταίας δεκαετίας.

Η Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας θα λύσουν τις διαφορές τους στο αποψινό (22/6, 21:00) Game 5 της σειράς των τελικών της Αδριατικής Λίγκας που θα διεξαχθεί με γηπεδούχους τους «ασπρόμαυρους» στη Stark Arena.

Η σειρά είναι στο 2-2 και ο αποψινός νικητής κατακτά τον τίτλο, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συμμετοχή στην EuroLeague της σεζόν 2023/24 και ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς ανέφερε από την πλευρά του:

«Ο αγώνας είναι μια τεράστια ευκαιρία να κλείσουμε καλά την χρονιά. Ο οργανισμός της Παρτιζάν κάνει βήματα μπροστά από το 2017. Απόψε πρέπει να στηρίξουμε τους παίκτες με τη φωνή μας. Απόψε περιμένουμε περισσότερους φιλάθλους από κάθε άλλη φορά μέσα στη χρονιά! Μέχρι στιγμής, στα παιχνίδια της Παρτιζάν έχουν έλθει περισσότεροι από 500.000 φίλαθλοι φέτος. Είναι κάτι που δεν συναντά κανείς στην Ευρώπη. Παλέψαμε όλη τη χρονιά για το πλεονέκτημα έδρας στην ABA Liga και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Απόψε δίνουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι των τελευταίων δέκα χρόνων»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα