Πάντερ: MVP των τελικών και... βασικός στόχος του Παναθηναϊκού!

Πάντερ

bet365

Ο Κέβιν Πάντερ αποτέλεσε τον ηγέτη της Παρτίζαν στους τελικούς της ABA Liga μέχρι την κατάκτηση του τίτλου και ο οποίος αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού για τη θέση του βασικού σούτινγκ γκαρντ στο νέο ρόστερ της ομάδας.

Ο Αμερικανός γκαρντ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στον 5ο τελικό της Αδριατικής Λίγκας, χαρίζοντας τον τίτλο στην Παρτίζαν απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Σε κάτι λιγότερο από 36 λεπτά πέτυχε 32 πόντους με 8/11 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 7/8 βολές, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ και «υπέγραψε» την επιστροφή των Σέρβων στην κορυφή της Aba Liga ύστερα από 10 χρόνια. Αποτέλεσμα; Να πάρει δικαιωματικά και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη των τελικών πριν... σηκώσει στον ουρανό της Stark Arena το τρόπαιο.

Φυσικά όλο το ενδιαφέρον στρέφεται και στην επόμενη ημέρα της καριέρας του καθώς ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο που είχε με την Παρτίζαν. Και όπως είναι γνωστό αποτελεί τον μεγάλο και βασικό στόχο του Παναθηναϊκού καθώς είναι ο «εκλεκτός» του Αταμάν για την θέση του βασικού σούτινγκ γκαρντ της ομάδας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, αν όχι ώρες, αναμένονται και οι οριστικές εξελίξεις για τον Κέβιν Πάντερ και την στόχευση των «πρασίνων» οι οποίοι προσφέρουν... μεγάλο συμβόλαιο προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα