Βιλντόζα: Έτοιμος να γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ

Εύκολα το 1-0 ο Ερυθρός Αστέρας

bet365

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού μετά και το τέλος της Αδριατικής Λίγκας καθώς ο Λούκα Βιλντόζα βρίσκεται ήδη με τα δύο πόδια στο ΟΑΚΑ.

Στον Παναθηναϊκό περίμεναν την λήξη της ABA Liga προκειμένου να... ανάψουν τις μηχανές και να «φουλάρουν» για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Ένας από τους παίκτες που πρωταγωνίστησαν στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας ήταν φυσικά και ο Λούκα Βιλντόζα ο οποίος έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους «πράσινους» ωστόσο δεν μπορούσε να προχωρήσει σε καμία επίσημη ανακοίνωση εάν και εφόσον δεν χτυπούσε η τελευταία κόρνα της γραμματείας των τελικών.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα μπουν σε μια σειρά όλα τα θέματα που απασχολούν τους «πράσινους» και υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις. Βέβαια η περίπτωση του Αργεντινού γκαρντ θεωρείται (και είναι) «τελειωμένη» καθώς βρίσκεται και με τα... δύο πόδια στο ΟΑΚΑ προκειμένου να τεθεί στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν για τα (τουλάχιστον) δύο επόμενα χρόνια.

Εκτός απροόπτου μέσα στα ερχόμενα 24ωρα αναμένεται να οριστικοποιηθεί και σε.. επίσημη μορφή η απόκτηση του Λούκα Βιλντόζα από τον Παναθηναϊκό. Ήδη έχει ανακοινωθεί η απόκτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο ενώ την Παρασκευή (23/6) αναμένεται να πάρει σειρά και ο Δημήτρης Μωραΐτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα